2015

Kasper og Nanna får Adam og Kasper bliver Cand.Scient i Medialogi

 

2014

Kasper og Nanna i praktik

 

2013

Kasper og Nanna bliver B.Sc. i Medialogi

 

2012

Kasper og Nanna får Isla

 

2011

Kasper og Nanna bliver gift

 

2010

Kasper og Nanna flytter til Aalborg

Kasper stopper med at pendle til Skive og tager sit afsluttende år af HTX i Århus, hvor han møder Andreas og Josephine. Klassen er demotivernede, men på elektronikholdet møder Kasper, sammen med Andreas, Mihaela. Mihaela og Kasper bliver gode venner. Nanna og Kasper møder hende og hendes kæreste Oliver. Nye venskaber er skabt! Nanna stopper tandplejeruddannelsen efter at have bestået mikrobiologi, tandmorfologi og et fag hvor man skulle kunne de forskellige instrumenter mm. Sammen søger Kasper og Nanna ind på Medialogi i Aalborg, hvor de finder ud af at Andreas også søger ind. Uddannelsen har Nanna fundet inden hun startede på seminariet, og havde matematik på B-niveau fra HF, fordi hun i sin tid havde tænkt hun ville søge ind på Medialogi. Men skæbnen ville at Kasper og Nanna startede der sammen i stedet. i sommerferien bor Kasper og Nanna hos Isabell og David i Horsens, indtil de får tilbudt en kollegiebolig i Aalborg. Meget pludseligt kan de få nøglerne, og flytter derop i så rivende en fart, at det skaber dårlig stemning og grimme følelser mellem Isabell og Nanna.

 

2009

Kasper og Nanna flytter til Århus Nanna stopper lige før nytår ved Keld Greve, fordi hun er stresset og græder, hver gang hun skal på arbejde. Hun kan på ingen måde se en fremtid på et arbejde for sig selv, og starten af 2009 starter hun på 'Fra jord til bord'. hvor hun efter én dag, springer over på noget teknisk design sammen med sin veninde Marianne, som bor hos Nanna og Kasper i noget tid. Marianne flytter ud, og Nanna er på kontanthjælp, siden hun opgiver alle de små uddannelser, og søger ind som tandplejer i Århus. Efter sommerferien starter hun på studiet. De flytter derned i en vældig dyr nybygget 2-værelses i Skejby. Kasper pendler til Skive for at fortsætte med at gå sammen med sine kammerater i Skive på HTX der.

 

2008Kasper og Nanna flytterPga. økonomi og trang fra Nannas side til at prøve at bo alene, flyttede Kasper og Nanna i hver sin 1-værelses lejlighed på Dalgas kollegiet. Men trods hver sin bolig, sov de sammen hver nat alligevel. Kaspers lejlighed gik fra at være gamer-rum til at blive opbevaringsrum. Nannas lejlighed blev deres foretrukne lejlighed at sove og bo i. Nanna stopper studiet efter chikane og efter at dumpe sit første fag nogensinde. Hun starter på datamatiker uddannelsen i stedet, for hun vil lære at programmere. Det skete så bare ikke, fordi det var en elendig undervisning, der ikke tog hensyn til nybegyndere. Nanna springer rundt i uddannelserne, og har på samme tid to jobs. hun gør fast rent hos en tandlæge og er julehjælper hos Keld Greve herretøjsforretning i Skive. Kasper og Nanna køber en lille hund, Taz. De valgte at flytte i en 1½-værelses sammen i stedet. Her fik de killinger! To små hanmissere, hvor de beholdt den ene, de kaldt for Alfi, og den anden fik Kaspers bror, Anders. Den kaldte han for Milo.

 

2007Kasper og Nanna mødesKasper og Nanna havde en fælles ven, Martin Thomsen. En dag havde Kasper været på besøg hos ham, og havde glemt sin pung der. Nanna og Martin snakkede over Messenger med webcam på. Pludselig tager Martin telefonen og Nanna bliver yderst nysgerrig om, hvem det mon kan være. Kasper får Martin til at svare, at det er en ven fra militæret. Kasper er nemlig værnepligtig på dette tidspunkt og ringer fra kasernen i Skive. Nanna bor hos sin far i Skive og synes det er hyggeligt at snakke med nye fyre. Der går ikke længe før Kasper kommer med over Messenger i snakken mellem Martin og Nanna. Martin logger af, for han skal jo på arbejde næste dag. Kasper og Nanna snakker om løst og fast og bliver enige om at mødes for at lære hinanden bedre at kende. Det bliver to dage efter. De mødes og går en tur rundt fra Bowl'n'Fun, rundt forbi seminariet, ned til Dalgas Kollegiet og tilbage til Bowl'n'Fun. Kasper og Nanna finder hinanden meget søde hver især, og mødes igen dagen efter.Her inviterer de Martin med ud på en gåtur, selvom de egentlig begge inderst inde helst bare vil være dem to. Martin går med på turen, og begge fyre driller Nanna, og alle tre har det rigtig hyggeligt. På vej hjem til Martin igen, begynder Kasper at daske lidt til Nannas hånd. Hun fatter ikke en brik, før end Kasper tager fat i den. Efter en uges tid med daglige møder, og sms'er når de ikke ses, spørger Nanna om de skal kalde sig for kærester, for hun vil gerne have lov til at vise sine veninder, at hun godt kan få en kæreste og ikke bare en ven. Kasper siger selvfølgelig ja. Da Nanna er færdig på HF og skal starte på seminariet efter sommerferien, og Kasper ikke har planer efter militæret, beslutter de sig for at flytte sammen i lejlighed i Skive. Nanna fortæller Kasper om HTX, hvilken god praktisk uddannelse den er i forhold til HF og gymnasiet, siden hun selv har gået et år på en HTX i Horsens. Det finder han interessant, og da han selv har et ønske om en uddannelse, melder de ham ind. De tog ind og så Shrek 3, da den udkom i biografen, og lavede blå/grøn mad, mens de så Shrek 1 og 2. Året går og nytår kommer. Nanna og Kasper holder deres første nytårsfest i deres lejlighed sammen med en masse venner! En af Nanna og Kaspers yndlingsting i lejligheden blev at spille computer eller se Pokémon sammen, mens de spiste pandekager. Gennem året på seminariet, blev Nanna sikker på at Kasper var hendes eneste ene, men tiden fremad var svær, da hun konstant fik opmærksomhed fra andre fyre. Det føltes jo rart, men ikke desto mindre overkom hun de forskellige beundrere og holdt fast i Kasper. Kasper måtte også kæmpe mod fristelsen af ekskæresten, der pludselig fandt ham interessant igen, og manipulerede ham med at de jo "bare kunne være venner". Gudskelov skete der ikke noget, og Nanna og Kasper holdt sammen. De fik en lille hunmis, de kaldt for Minni. Hende havde de meget sjov med, men hun blev meget sur på fremmede.